Erzurum İl Murakıblarından Anlamlı Ziyaret

Erzurum İl Murakıblarından Anlamlı Ziyaret


Erzurum İl Murakıblarından Anlamlı Ziyaret

İlçemizde tamamı Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı yatılı, erkek, okulla birlikte hafızlık eğitimi veren tek kur’an kursumuza Erzurum İl murakıblarından anlamlı ziyaret gerçekleştirildi.

İstanbu'a toplantı maksadıyla geçici süre için gelen Erzurum İlçe Murakıblarından Sayın Mikail POLAT ve Muhassin DEMİR Beylikdüzü İlçe Murakıbımız Sayın Cabir BİNGÖL Hocamız ile birlikte kursumuzu ziyaret ettiler.

Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı, Sacit Ateş camii ve kur'an kursu külliye olarak tamamı Beylikdüzü Diyanet Vakfı Şubesine hayırsever işadamı Sayın Sacit Ateş Beyefendi tarafından bağışlanmasıyla Diyanete geçmişti. O tarihten itibaren kur'an kursu yöneticileri tarafından yapı olarak dağılan kursu yaklaşık bir buçuk yıl ummalı ve özverili çalışmalarıyla iftihar edilecek bir duruma getirdiler.

Bugün İlçe Murakıbımız Sayın Cabir BİNGÖL Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı olan kursumuzu Erzurum İl Murakıbı arkadaşlara iftihar ederek tanıttı. Misafirlerimiz kur'an kursunda bu çağ atlayan yenilikleri görünce övgü ile bahsederek bu kursun Türkiye genelinde örnek olarak gösterilecek bir boyuta geldiği ifadelerini kullandı. Erzurum İl murakıbı Sayın mikail POLAT yapılan yeniliklerin Erzurumda bulunan kur'an kurslarında da ygulanabileceğini hatta Türkiye genelinde bütün kursların bu yenilikleri kullanması gerektiğini vurguladı. Herşeyin çok mükemmel olduğunu, hem fiziksel açıdan hem de eğitim açısından herşeyin mükemmel olduğunu dile getirdi. Bu eserin ancak özverili bir çalışma ile ortaya çıkabileceğini sözlerine ekledi. Yapılan bu güzelliklerin mimarı olan kur'an kursu yöneticilerini ismen tebrik etti.

Erzurum İl Murakıbımız sözlü ifadelerini kur'an kursumuzun şeref defterine yazarak hem ziyaretini hem de güzel ifadelerini ölümsüzleştirdi.

Kur'an kursu yönetimi olarak kendisine teşeekkür ediyor. Ziyaretlerini her İstanbul seyahatlerinde beklediğimizi bildiririz.

Henüz yorum yazılmadı

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum
 
tanıtım filmi