İlk Gün

İlk Gün


İlk Gün

Rahmet iklimi başladı. Çocuklarımız henüz 10 yaşında ve her sabah okula gidiyor. Buna rağmen hepsi Ramazan’ın bilincinde yüzde doksanı henüz tutabilecek vücut sohbetinde olmamasına rağmen oruç tutuyorlar. Bugün günahsız ağızlar kendilerini bağladıl

Rahmet iklimi başladı. Çocuklarımız henüz 10 yaşında ve her sabah okula gidiyor. Buna rağmen hepsi Ramazan’ın bilincinde yüzde doksanı henüz tutabilecek vücut sohbetinde  olmamasına rağmen oruç tutuyorlar. Bugün günahsız ağızlar kendilerini bağladılar. Rablerinin rızasını kazanmak için.      

Sınav dönemi başladı. Ramazan’ın yoğunluğuna bir de sınavları eklendi. Ardından kuran kursu dersleri. Bu zorlukların üstesinden gelerek oruç tutmaya başladılar. Kimisi öğleye kadar oruç, kimisi akşama kadar oruç. Ama hepsi teravih namazını büyüklere taş çıkarırcasına, gerekli olgunluğu göstererek sessizce tam 1.5 saat büyüklerin bile sabır göstermekte zorlandıkları teravih namazını Eda ettiler. Çocukların bu güzel hareketi kuran kursu müdürümüz Kurra Hafız Davut OKUMUŞ tarafından tebrikler ve övgü ile karşılandı. Genç hocamız Ahmet DALBOY ise çocuklara dondurma müjdesini ihmal etmedi.

Not olarak haberi okuyanlara duyurulur.

 

 

 

Henüz yorum yazılmadı

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum
 
tanıtım filmi