Kültürel Pano

Kültürel Pano


Kültürel Pano

Yapımını kursumuzun medarı iftirahı, kursun her türlü işine koşan, gönülden hizmer etmeyi gönlüne yer edinmiş, sevgili danışmanımız Musa ÇELİK Beyefendi’nin çalışmaları sonucunu kültür panomuz hayat buldu.

Kültürel Pano

Kursumuz öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerine de önem vermektedir.

Yapımını kursumuzun medarı iftirahı, kursun her türlü işine koşan, gönülden hizmer etmeyi gönlüne yer edinmiş, sevgili danışmanımız Musa ÇELİK Beyefendi'nin çalışmaları sonucunu kültür panomuz hayat buldu.

Sevgili hocalarımızdan, Kursumuzun en narin öğretmenlerinden olan Hacı Ahmet DALBOY hocamızın kültürel etkinlikle olan alakası bizleri hocamızın denetiminde, öğrencilerin şiir, resim vb. gibi eserlerini sergileyebilecekleri bir mega pano düşüncesini düşünmemiz noktasında harekete geçirdi. Nasıl birşey yapabiliriz sorusunun cevabı Davut Hocamızdan geldi. Böyle bir pano nasıl olu acaba ! diye düşünürken bu fikir hayat buldu. ölçülendirme yapıldı. gerekli yerlerle görüşülüp maliyeti hesaplandı. imkanlar nispetinde, Musa Bey'in emekleriyle pano ete kemiğe büründü. Bunu gören çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Henüz yorum yazılmadı

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum
 
tanıtım filmi