Yakuplu Evlat Camisinde Farklı Cuma

Yakuplu Evlat Camisinde Farklı Cuma


Yakuplu Evlat Camisinde Farklı Cuma

Her hafta Beylikdüzü ilçemizde merkezi konumda olan camilerimizden birine öğrencilerimiz mesleki eğitim kapsamında cuma hizmetlerini her hafta farklı yerlerde icra etmektedirler. Bu hafta Yakuplu Evlat (Merkez) Camiinde idiler.

Bu cuma günü öğrencilerimiz, mesleki eğitim kapsamında, eski Yakuplu Merkez ve yeni adı Yakuplu Evlat camiisinde idiler. Kurs öğretmenlerimizden Adem ŞİMŞEK hocamızın görevli olduğu, Beylikdüzü'nün büyük camilerinden biri olan, 4500 cemaat kapasitesine sahip camimizde öğrencilerimiz cuma hutbesi, müezzinlik ve cuma namazı vazifelerini en güzel şekilde icra ettiler.

Meslekki eğitim kapsamında kursumuz, geçtiğimiz yıllarda da uyguladığı cuma görevi hizmeti ilçemizin farklı cami ve mescitlerinde devam etmektedir. Hafız adayı öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak ve mesleklerinde tecrübe sahibi olmak için oldukça faydalı bir uygulama. Yaptıkları görevlerin kalitesine baktığımız vakit, profesyönelce bu işi icra etmektedirler. Bu göreve çıkmanın öncesinde öğrencilerimize görevleri ile alakalı her türlü eğitimleri verilmektedir. Daha şimdiden ilçemizin en büyük camilerinde gayet etkili görev yapabilmeleri aldıkları eğitimin kalitesini göstermektedir.

Öğrencilerimizin yetişmesi hususunda bizlere ev sahipliği yapam Yakuplu Evlat Cami görevlisi Adem ŞİMŞEK hocamıza kursumuz olarak gönülden teşekkürlerimizi sunarız.

1 Adet yorum incelenmektedir

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum
 
tanıtım filmi